Rijplaten 2017-06-07T07:51:07+00:00
Sterke kwaliteit
Bestand tegen diesel en olie
Vochtafstotend

Stempelschotten kraan

Er zijn verschillende redenen waarom u de stempelschotten voor uw kraan haalt bij NOLIM BV. Wellicht bent u bekend met de term stempelplaten, dit is hetzelfde als de stempelschotten die u gebruikt voor uw kraan. De platen zijn van licht, duurzaam materiaal wat ze eenvoudig te verplaatsen maakt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om zelf de dikten en het formaat te bepalen. U bent bij NOLIM BV dus echt van alle gemakken voorzien.  

De stempelschotten voor uw kraan of ander voertuig gemaakt van de beste kunststof

In de stempelplaten voor uw kraan zit HMPE 500 regeneraat verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de belasting op de platen beter wordt verspreid. Dit verlaagt de kans op schade aan de ondergrond enorm. Dit is niet het enige voordeel van het regeneraat:

  • Het is de beste kunststof in zijn soort
  • De rek in de platen verkleind de kans op scheuren of barsten
  • De stempelplaten voor uw kraan zijn bestand tegen chemische stoffen

Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

NOLIM BV heeft wat u zoekt

Naast de stempelplaten voor uw kraan, komt u ook bij ons voor andere zaken. Zo vindt u bij NOLIM BV kunststof steekschotels die zorgen dat uw voertuigen niet wegzakken. Deze gebruikt u bijvoorbeeld voor uw hoogwerkers of laadkranen. De schotels zijn voorzien van een draaglus wat zorgt dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn.

Bestel direct de stempelschotten voor uw kraan

Bij NOLIM BV nemen we de tijd om alle opties met u te bespreken. U laat weten wat u wensen zijn en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Niet alleen het formaat van de stempelschotten is aan te passen, ook de dikten. Maak uw afspraak via 013 - 467 08 23. U kunt ons daarnaast bereiken aan de Rheastraat 21 in Tilburg. 

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht