Rijplaten 2017-06-07T07:51:07+00:00
Sterke kwaliteit
Bestand tegen diesel en olie
Vochtafstotend

Loopschotten

Loopschotten voor iedere klus vindt u bij NOLIM BV in Tilburg. Op het moment dat een straat opengebroken wordt, zorgen rijplaten ervoor dat zowel voetgangers als voertuigen veilig door de straat kunnen. Bij ons vindt u diverse kunststof rijplaten.

Bestel uw loopschotten op maat bij NOLIM BV

Het is voor niemand fijn als er een opengebroken straat is en u geen kant op kunt. Met het gebruik van rijplaten wordt dit voorkomen. Deze zorgen er namelijk voor dat zowel voertuigen als voetgangers in staat zijn over de bijvoorbeeld opengebroken weg te gaan. Wij gebruiken HMPE 500 regeneraat, wat de beste kunststof in zijn categorie is. Dit zorgt dat de loopschotten beter bestand zijn tegen de hoge belasting van voertuigen.

Nog meer voordelen speciaal voor u!

Uw aankoop van loopschotten is bij ons gegarandeerd een goede investering. Naast dat het materiaal niet scheurt, is het ook nog eens erg licht. Hierdoor verplaatst u de platen eenvoudig tijdens uw werkzaamheden. Bij NOLIM BV heeft u daarnaast nog extra mogelijkheden. Zo kunt u:

  • De rijplaten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam
  • Antislip groeven in de plaat laten frezen
  • Verschillende afmetingen bestellen

Bij interesse informeert u, uiteraard geheel vrijblijvend, naar de prijs van de loopschotten.

U wordt vrijblijvend voorzien van advies

Wij adviseren u graag over de diverse producten in ons assortiment. Daarvoor belt u naar 013 - 467 08 23. U maakt een afspraak waarbij we samen kijken naar de mogelijkheden. Ook stellen wij een offerte voor u op.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht