Rijplaten 2017-06-07T07:51:07+00:00
Sterke kwaliteit
Bestand tegen diesel en olie
Vochtafstotend

Duurzame én stevige rijplaten komt u kopen bij NOLIM BV in Tilburg! De kunststof rijplaten zijn gemaakt om de ondergrond te beschermen. Daarnaast weet u zeker dat uw voertuigen niet in de grond wegzakken. Met het gebruik van het HMPE 500 regeneraat is de stijfheid van de platen vergroot. Dit zorgt ervoor dat het gewicht van de machines beter wordt verspreid en de schade aan de grond minimaal blijft.

De rijplaten van NOLIM BV kopen is gegarandeerd een goede investering!

Onze rijplaten zijn door het gebruik van HMPE 500 regeneraat, de beste in hun soort. Naast de hogere stijfheid beschikken de rijplaten over een grote rek waardoor ze nauwelijks breken of scheuren. Maar waarom moet u de rijplaten van NOLIM BV kopen? Om u te overtuigen zijn leest u nog een aantal voordelen:

  • Standaardmaten zijn direct leverbaar
  • Gemaakt van licht en duurzaam materiaal
  • Vochtafstotend én bestand tegen diverse chemicaliën

De rijplaten die u wilt kopen zijn geschikt voor voertuigen tot 120 ton/m2.

Bekijk de rest van ons assortiment

Steekschotels en stempelplaten zijn perfect voor het verdelen van het gewicht van uw voertuigen. Met onze stempelplaat voorkomt u dat bijvoorbeeld uw kranen, hoogwerkers of betonpompen wegzakken. Door het gebruik van licht en duurzaam materiaal verplaatst u de stempelplaten zeer eenvoudig.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies

Met dank aan het HMPE 500 regeneraat koopt u platen die bestaan uit de beste kunststof in zijn soort. Voor het opbergen van uw rijplaten is het mogelijk om houders te bestellen. Hier kunt u een of twee platen in kwijt. Voor vragen over ons assortiment van diverse kunststofplaten belt u naar: 013 - 467 08 23. U bent ook welkom op ons kantoor aan de Rheastraat 21 in Tilburg.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht