Tel. +31 (0)13-467 08 23
E-mail: info@nolim.nl

CHOOSE YOUR LANGUAGE:  

Containershield®

Containershield® is speciaal door Nolim en Antea Group ontwikkeld en is een geregistreerd product.

Het betreft een flexibele naadloze lichtgewicht beschermplaat met een afmeting van 7,00 m x 2,50 m x 0,03 m, die het beschadigen van vloeistofdichte en vloeistof kerende vloeren voorkomt. Vloeren kunnen namelijk beschadigd raken door het gebruik van containers, mechanische belasting of chemische belasting. De Containershield® beschermplaat is ideaal inzetbaar voor milieustraten en afvalverwerkers. Containershield® is geluiddempend en vormt een beschermlaag tegen corrosie en roestwater. Door de ingebouwde hijsvoorziening is de Containershield® plaat gemakkelijk verplaatsbaar met een 4-sprong. Voorkom discussie met inspecteurs over zaken zoals het wel of niet afdichten van plaataansluitingen op de vloer, gebruik van chemische ankers of vuil water achter platen.

Containershield® opties
Aan de achterzijde kunnen de platen worden voorzien van een stootrand. Om containers eenvoudig te plaatsen zijn geleidingstrips aan de zijkanten ook mogelijk.

Extra bescherming betreffende Wet Bodembescherming
Volgens de Wet Bodembescherming is het verplicht het milieu te beschermen middels een vloeistofdichte of vloeistof kerende vloer. Zodra de vloer door beschadigingen geen optimale bescherming meer biedt, krijg je te maken met verplichte onderzoeken, herkeuringen en mogelijk reparaties of bodemsaneringen. Dit wil je voorkomen! Onze Containershield® beschermplaat zorgt voor extra bescherming. Containershield® een slimme oplossing die hoge onderhoudskosten en herstelkosten voorkomt!

Voordelen: beschermt vloeren, beschermlaag tegen corrosie en roestwater, geluiddempend, gemakkelijk verplaatsbaar.
Eigenschappen: flexibel, naadloos, lichtgewicht, voorkomt onderhoudskosten en herstelkosten aan vloeren.
Afwerking: eventueel met stootrand, optionele geleidingstrips.
Specificaties: afmetingen Containershield® plaat: 7,00 m x 2,50 m x 0,03 m. Andere afmetingen op aanvraag.