Rijplaten 2017-06-07T07:51:07+00:00
Sterke kwaliteit
Bestand tegen diesel en olie
Vochtafstotend

Kunststof rijplaten

Gebruik voor uw voertuigen de kunststof rijplaten van NOLIM BV in Tilburg. Deze zijn driemaal sterker dan uw standaard rijplaten en u kunt ze voorzien van uw bedrijfslogo! De rijplaten zijn gemaakt van kunststof dat bestaat uit HMPE 500 regeneraat, de beste in zijn soort. De platen zijn beschikbaar in diverse maten.

De kunststof rijplaten bij NOLIM BV zijn drie keer sterker dan alle andere

Door het gebruik van HMPE 500 regeneraat is onze rijplaat van kunststof de beste in zijn soort. Met behulp van de hoge stijfheid verspreidt de belasting van het voertuig zich nog beter. Dit zorgt ervoor dat de eventuele schade aan de ondergrond zo klein mogelijk blijft. Het gebruik van dit regeneraat heeft nog een aantal voordelen:

  • De grote rek in de kunststof van onze rijplaten verkleint de kans op scheuren
  • Ze zijn beschermd tegen chemische stoffen
  • Waterafstotend

Omdat de rijplaat van kunststof is gemaakt, zorgt dit dat ze licht van gewicht zijn en daarom ook eenvoudig te verplaatsen.

Kies de plaat die bij u past

NOLIM BV heeft niet alleen een kunststof rijplaat, maar ook stempelplaten, steekschotels en houders. Een stempelplaat zorgt ervoor dat uw voertuig niet wegzakt en is voorzien van functionele handvaten. Het is mogelijk om bij uw stempelplaat een houder aan te schaffen. Deze bevestigt u aan het voertuig zodat u ze altijd en overal bij u heeft. Deze houder is ook leverbaar voor steekschotels.

Een scherpe offerte speciaal voor u

In ons uitgebreide assortiment vindt u wat u zoekt. Zo kunt u bij ons terecht voor een kunststof rijplaat op maat, maar ook uw steekschotels of stemplaten met bijbehorende houder haalt u bij NOLIM BV. Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Maak een afspraak via 013 - 467 08 23. Tijdens dit gesprek bespreken we alle mogelijkheden en stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht